Leisure

In Noord-Holland Noord is alles wat het échte Holland te bieden heeft. Verder nog dan het oog reikt, is er ruimte voor fietsen, varen, wandelen, vissen, zeilen, outdoor sporten, noem maar op.

Het hele jaar door zijn er unieke evenementen, is er prachtige erfgoed, kan er op bijzondere wijze overnacht en genoten worden van streekeigen producten. En dat in een rijke historische omgeving vol inspirerende verhalen.

Zowel op land als op het water wordt er gewerkt aan kwaliteitsverbetering, denk aan toeristische hotspots, aansluiting waterwegen en destinatiemarketing organisatie ‘Holland boven Amsterdam’.

www.hollandbovenamsterdam.com

Agri&Food

Noord-Holland Noord is groot in Agri & Food, zowel nationaal als internationaal. Onze bloembollen, zaden en groenten gaan de hele wereld over.

energie_80-80

Energie

De regio gebruikt haar kennis en infrastructuur bij de ontwikkelingen in de transitie naar duurzame energie, zoals (offshore) windenergie en biomassavergassing.

water_80-80

Water

De regio heeft zich ontwikkeld tot dé servicelocatie in Nederland voor offshore-activiteiten op de Noordzee. Ruim 150 platforms worden bediend uit onze regio.

Share This