Kennisbank

Innoveren, verduurzamen, investeren en het delen van kennis. In de kennisbank vind je relevante informatie over belangrijke thema’s.
Energie
Rapport

Gebiedsvisie Energie Alton

Ondernemersvereniging Alton (OVAL) heeft de ambitie om in 2030 voor de teelt van gewassen geen fossiele brandstoffen meer te gebruiken. Dit houdt in dat dat alle energieconsumptie in Alton volledig duurzaam moet zijn. In de gebiedsvisie energie wordt gekeken naar de huidige status van verbruik en opwekkingen en welke randvoorwaarden nodig zijn om de ambities te halen.
EnergietransitieAlton
Energie
Rapport

De toekomstige arbeidsmarkt

Birch rapport: De toekomstige arbeidsmarkt van Noord-Holland Noord. Cijfers, knelpunten en kansen in vogelvlucht.
Investeren
Rapport

Greenport economische verkenningen

Key performance indicators agrifood complex.
Economie
Vestigen
Blog

6 succesfactoren voor complexe bedrijfsverplaatsingen

Bedrijfsverplaatsing. Als MKB-ondernemer krijgt u er wellicht ooit een keer mee te maken. Veel bedrijfsverplaatsingen zijn relatief eenvoudig: u zegt het huurcontract van de oude locatie op, u huurt een nieuwe locatie, u bestelt een verhuisbedrijf, allemaal de schouders er onder en de boel draait weer. Hectische tijden, maar u hebt vast voor hetere vuren gestaan. Bij MKB bedrijven met veel bedrijfsmiddelen op de balans betreft het echter een langlopend, intensief en complex proces. Dit blog informeert u over de 6 succesfactoren bij complexe bedrijfsverplaatsingen.
RuimteBedrijfsverplaatsing