Investeren

Noord-Holland Noord biedt volop investeringskansen in de sectoren Energie & Water, Life, Science & Health en Agri & Food.

Investeren in de kracht van de regio

Ben jij op zoek naar investeerders of financiering voor jouw ambitieuze, innovatieve plannen, het ontwikkelen van nieuwe producten of het vestigen van jouw bedrijf in Noord-Holland Noord? Ontwikkelingsbedrijf NHN brengt je in contact met de juiste partijen, die je graag ondersteunen bij het waarmaken van jouw zakelijke plannen. Hierbij ligt de focus op investeringskansen in de sectoren Energie & Water, Life, Science & Health en Agri & Food.

Blog

Welke 5 stappen neemt een ondernemer om voordeel te halen uit big data/AI?

‘Hoe maak ik handig gebruik van big data en artificial intelligence voor mijn bedrijf?’ Het is een vraag die veel ondernemers zichzelf beslist regelmatig voorleggen.

Investeren in de kracht van de regio

Ben jij op zoek naar investeerders of financiering voor jouw ambitieuze, innovatieve plannen, het ontwikkelen van nieuwe producten of het vestigen van jouw bedrijf in Noord-Holland Noord? Ontwikkelingsbedrijf NHN brengt je in contact met de juiste partijen, die je graag ondersteunen bij het waarmaken van jouw zakelijke plannen. Hierbij ligt de focus op investeringskansen in de sectoren Energie & Water, Life, Science & Health en Agri & Food.

Over Financieringstafel Holland boven Amsterdam

De Financieringstafel Holland boven Amsterdam helpt je bij het vergroten en versterken van jouw netwerk, biedt begeleiding in de zoektocht naar kapitaal en ondersteunt je bij het uitwerken van jouw concept en het schrijven van een sterk businessplan.

Financieringstafel Holland boven Amsterdam

Als ambitieuze ondernemer wil je maar één ding: groei en continuïteit. Wat is het dan jammer dat je vaak voor een gesloten deur staat op het moment dat je met een financieringsaanvraag aanklopt bij een bank.

"De omzet van Schipper Kozijnen verdubbelt elke vijf jaar"

Algemeen

"Koop tulpen, juist nu"

Coronavirus

"We begrijpen de superjachtbouw heel goed"

Investeren

"Het wordt steeds makkelijker om voor dit soort investeringen geld te lenen"

Investeren

"Het subsidiebedrag was voor ons substantieel"

Investeren

Actueel

Investeren
Livestream

Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe denkers

Er is veel gaande, voor de ene sector gouden tijden als nooit te voren, voor velen de moeilijkste tijden. Hoe kijk je naar de toekomst? Welke keuzes maak je voor je bedrijf.
Vestigen
Podcast

Plantenkwekerij Gitzels over bedrijfsverplaatsing en verduurzaming

Podcast met Mike Gitzels van Plantenkwekerij Gitzels en Dave Vlaming van Ontwikkelingsbedrijf NHN over verduurzaming van de glastuinbouwsector, innovatie en bedrijfsverplaatsingen
duurzaamheid
Innoveren
Blog

Welke 5 stappen neemt een ondernemer om voordeel te halen uit big data/AI?

‘Hoe maak ik handig gebruik van big data en artificial intelligence voor mijn bedrijf?’ Het is een vraag die veel ondernemers zichzelf beslist regelmatig voorleggen.
DigitaliseringData science
Vestigen
Podcast

Waarom kiezen datacenters voor Holland boven Amsterdam?

Zowel Microsoft als Google kozen voor Holland boven Amsterdam en specifieker Agriport A7 in Middenmeer. Bjorn Borgers van het ontwikkelingsbedrijf is nauw betrokken geweest bij de begeleiding van deze buitenlandse datapartijen naar Holland boven Amsterdam. In deze podcast (24 min.) vertelt hij hier meer over:

Projecten

Investeren

Valorisatie Hightech Sector Composieten NH

Twaalf hightech composietbedrijven uit Noord-Holland en zes kennisinstellingen werken samen in het project ‘Valorisatie Hightech Sector Composieten NH’.
0 %
Projectresultaten
0
Omzet
0
Aantal banen
0
Geïnvesteerd