Investeren

Noord-Holland Noord biedt volop investeringskansen in de sectoren Energie & Water, Life, Science & Health en Agri & Food.

Investeren in de kracht van de regio

Ben jij op zoek naar investeerders of financiering voor jouw ambitieuze, innovatieve plannen, het ontwikkelen van nieuwe producten of het vestigen van jouw bedrijf in Noord-Holland Noord? Ontwikkelingsbedrijf NHN brengt je in contact met de juiste partijen, die je graag ondersteunen bij het waarmaken van jouw zakelijke plannen. Hierbij ligt de focus op investeringskansen in de sectoren Energie & Water, Life, Science & Health en Agri & Food.

Blog

Welke 5 stappen neemt een ondernemer om voordeel te halen uit big data/AI?

‘Hoe maak ik handig gebruik van big data en artificial intelligence voor mijn bedrijf?’ Sla een willekeurige krant open en de woorden big data of kunstmatige intelligentie komen voorbij. Deze geven duidelijk weer dat er veel te doen én te ontdekken is rondom dit thema. In het kader van deze digitale transitie zijn er verschillende initiatieven waar je als ondernemer op kunt aanhaken.

Projecten

Investeren

Valorisatie Hightech Sector Composieten NH

Twaalf hightech composietbedrijven uit Noord-Holland en zes kennisinstellingen werken samen in het project ‘Valorisatie Hightech Sector Composieten NH’.
0 %
Projectresultaten
0
Omzet
0
Aantal banen
0
Geïnvesteerd