Ondernemersloket

Ondernemers moeten met allerlei zaken rekening houden: financiering, regelgeving, eigendomsrechten, nieuw personeel, noem het maar op. Ontwikkelingsbedrijf NHN begeleidt bedrijven bij hun innovaties en investeringen, met het oog op het creëren van nieuw werk in de regio.

NHN is het Loket voor ondernemers in de regio

Uit de praktijk blijkt dat veel vragen aan het Ondernemersloket betrekking hebben op de overheden (gemeenten, provincie) en NHN kan ondernemers of accountmanagers direct in contact brengen met de ambtenaren. Uit die samenwerkingen groeit een sterk regionaal netwerk. De kracht van het bedrijfsleven kan niet onderschat worden: 80% van de nieuwe banen komt van het al in de regio gevestigde bedrijfsleven. Niet voor niets rolt het Ondernemersloket de rode loper uit voor ondernemers.

Lees verder

NHN
Project

GO!-NH Accelerator

GO!-NH is een accelerator (groeiversnelling programma) van de provincie Noord-Holland. Deze speciaal ontwikkelde programma’s ondersteunen startups en MKB’ers bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzaamheid.
CirculairGroene energieMKB
Innoveren
Event

Text mining

Bij het derde webinar van Data Science Alkmaar op donderdagmiddag 26 november a.s. staat text mining centraal.
Data scienceWebinar
Innoveren
Nieuws

Maritieme waterstofdrone TU Delft

De maritieme waterstofdrone van de TU Delft in samenwerking met Koninklijke Marine en Kustwacht Nederland vliegt langer én groener.
DroneMaritiem
Innoveren
Project

Maritime Emerging Technologies Innovation Park Noord-Holland (METIP)

Het Maritime Emerging Technologies Innovation Park Noord-Holland (METIP) is een hoogwaardig en op maritieme techniek gebaseerd, bedrijfsklimaat ten behoeve van de samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen, studenten en startups.
DroneMaritiem