Business development

Het begint met een goed idee. Maar hoe brengt u uw plan tot uitvoering? Ontwikkelingsbedrijf NHN stimuleert de ontwikkeling van bedrijf en product. Vanaf de eerste ideevorming en het opstellen van het plan tot en met de uitvoering en de economische waardering daarvan.

NHN ondersteunt

Om de innovatiemotor draaiende te houden, is samenwerking vereist. Wij ondersteunen ondernemers met innovatieve projecten en organiseren samenwerking tussen partners uit overheid, onderwijs, kennisinstellingen en ondernemers. Dit leidt tot succesvolle marktintroducties, nieuwe bedrijven, allianties en verbeterde werkgelegenheid in Noord-Holland Noord.

Kom in contact met NHN

Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

gerelateerd

NHN
Project

GO!-NH Accelerator

GO!-NH is een accelerator (groeiversnelling programma) van de provincie Noord-Holland. Deze speciaal ontwikkelde programma’s ondersteunen startups en MKB’ers bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzaamheid.
CirculairGroene energieMKB
Innoveren
Event

Text mining

Bij het derde webinar van Data Science Alkmaar op donderdagmiddag 26 november a.s. staat text mining centraal.
Data scienceWebinar
Innoveren
Nieuws

Maritieme waterstofdrone TU Delft

De maritieme waterstofdrone van de TU Delft in samenwerking met Koninklijke Marine en Kustwacht Nederland vliegt langer én groener.
DroneMaritiem
Innoveren
Project

Maritime Emerging Technologies Innovation Park Noord-Holland (METIP)

Het Maritime Emerging Technologies Innovation Park Noord-Holland (METIP) is een hoogwaardig en op maritieme techniek gebaseerd, bedrijfsklimaat ten behoeve van de samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen, studenten en startups.
DroneMaritiem