Unieke pilot voor het MKB: Financieringstafel Holland boven Amsterdam    

‘Zullen we gezamenlijk uw kans vergroten op het verkrijgen van kapitaal?’  

Een ondernemer wil maar één ding: groei en continuïteit. Wat is het dan jammer dat deze ondernemers tegenwoordig vaak een ‘Nee’ horen als ze met hun financieringsaanvraag aankloppen bij de banken. Betekent dit dan ook een ‘Nee’ op groei? Vaak wel. Daar moet wat aan gedaan worden. En, daar doen we ook wat aan!

We nodigen u uit voor de Financieringstafel Holland Boven Amsterdam.

Ons doel is uw belang

De financieringstafel in Noord-Holland Noord is voor MKB-ondernemers dé oplossing. Die betrouwbare bondgenoot en die scherpe sparringpartner schuiven aan!

Er is kennis, er is een netwerk en er zijn antwoorden! Deelnemers zullen concluderen dat er méér mogelijk is op het gebied van bedrijfsfinanciering. Er zijn veel verschillende financiers in de markt, die voor u van betekenis zijn.

Maar er is nog een ander doel: gezamenlijk willen we onze regionale economie sterk houden én sterker maken. Aan de financieringstafel ontstaan unieke samenwerkingen en worden verschillende netwerken op natuurlijke wijze aan elkaar verbonden. Het regionale financieringslandschap wordt daarmee interessanter. En daarmee de economie! Ook goed voor u als MKB-ondernemer!

Ondernemerschap!

Voor de Financieringstafel houdt de betrokkenheid echter niet op bij het verstrekken van geld; ze kijkt over een breed front naar de bedrijfscase. Want soms is kapitaal niet het enige breekpunt. Het komt ook voor dat een businessplan nog niet voldoet, dat er in een bedrijf (nog) onvoldoende ondernemerschap aanwezig is om de verwachtingen waar te maken of dat andere kwaliteiten ontbreken. De Financieringstafel kan starters en doorgroeiers ook op die onderdelen de weg wijzen.

We voeren dus ook een discussie over ondernemerschap!

 

 

Share This