Financiering

Zoekt u financiering om uw onderneming uit te breiden, een product te ontwikkelen of te vestigen? Wij ondersteunen u bij het vinden van financiering en subsidies.

We hebben een uitgebreid netwerk van financiers (banken, fondsen en informal investors). Daardoor kunnen we u gemakkelijk in contact brengen met de juiste partijen.

We hebben niet alleen een relevant netwerk, maar kunnen u ook ondersteunen bij het vergroten van de slagingskans bij het vinden van financiering. Van belang is dat de uitgangspunten in uw businessplan goed zijn onderbouwd en dat de gepresenteerde doelstellingen haalbaar zijn.

NHN investeert zelf niet in bedrijven maar begeleidt bedrijven bij investeringen in de regio Noord-Holland Noord. Dit betekent dat wij bedrijven begeleiden bij financieringsvragen, maar wel met oog op vestiging van de activiteiten in deze regio. Mocht dit ook uw intentie zijn, zijn wij u uiteraard graag van dienst. 

Financieringstafel HbA

Op initiatief van de Provincie Noord-Holland organiseert de regio Holland boven Amsterdam een regionale Financieringstafel. Ondernemers met een financieringsbehoefte kunnen in contact komen met verschillende financiers die met hun specifieke kennis, netwerk en financieringsmogelijkheden ondernemers direct verder kunnen helpen met het vraagstuk. Klik hier voor meer informatie.

Hieronder vindt u enkele mogelijkheden om u alvast te oriënteren:

Programma PIM
GO!-NH
Innovatiefonds Noord-Holland
Subsidieloket Provincie Noord-Holland
Fonds Duurzame Economie Noord-Holland
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP)

Beeldkwaliteitfonds:
Ondernemers op speciaal geselecteerde bedrijventerreinen in Noord-Holland Noord kunnen gebruik maken van het beeldkwaliteitfonds Noord-Holland Noord voor de renovatie van gevel of voorterrein. Klik hier voor meer informatie.

kapitaal_80-80

Contact

Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

☏ 072-5195774
✉ info@nhn.nl

kijker_53-53

Ik zoek huisvesting voor mijn bedrijf

lamp_53-53

Ik wil mijn product verder ontwikkelen

Share This