Toerisme
Event
17-01-2023
 / 08:30 uur
 / 14-02-2023

Workshops: Kosteneffectieve marketing

Het toeristisch seizoen 2023 is in aantocht. Uitdagingen genoeg waar je als toeristisch ondernemer op in wilt springen. Je zit als werkgever of leidinggevende al vol met ideeën, maar hoe pak je deze ideeën het beste aan? Tijdens het winterprogramma geven we je in drie verschillende formats aanknopingspunten en tips om hier concreet mee aan de slag te gaan.

Kosteneffectieve marketing

Van kick-start tot optimalisatie van jouw online marketing voor het vergroten van jouw naamsbekendheid! We bieden twee workshops voor toeristisch ondernemers aan afhankelijk van jouw niveau en kennis omtrent online marketing. Leer grip te krijgen op je eigen online marketing of verdiep je in de tool Google Analytics en het inrichten van slimme dashboards! 

Workshop: Kick-start je marketing

Je hebt een website en social media kanalen, maar zet je deze effectief genoeg in? Of vind je het lastig om inzicht te krijgen in wat je digitale marketing oplevert? Voel je je niet helemaal ‘in control’? Dan is dit de workshop voor jou!

Workshopdagen:

  • Dinsdag 17 januari 2023 (VOL!
  • Dinsdag 21 februari 2023 (VOL!)
  • Dinsdag 21 maart 2023 van 08:30 – 12:30 uur (Nog 2 plaatsen beschikbaar


Locatie:

Bed & Business
W.M. Dudokweg 45
1703 DA Heerhugowaard

De kosten van deze basistraining bedragen €50,- per persoon* (normaal €300,- per persoon). In totaal is er plek voor 18 deelnemers. Per training geldt een minimum van 9 deelnemers, bij een lager aantal kan er gekozen worden om de training niet door te laten gaan of op een ander moment. 

* Let op: Het bedrag van €50,- is niet restitueerbaar. 

Workshop: Optimaliseer je marketing

Heb jij de basis van online marketing op orde en is het tijd om de conversie verder te optimaliseren? Dan is dit de workshop voor jou! Krijg inzicht in voorbeelden van slimme campagnes, spar samen over je huidige uitdagingen en ontvang een top 10 met optimalisatiepunten.

Workshopdagen:

  • Dinsdag 14 februari 2023 (VOL!
  • Dinsdag 7 maart 2023 (VOL!)
  • Dinsdag 28 maart 2023 (VOL!

Locatie:

Bed & Business
W.M. Dudokweg 45
1703 DA Heerhugowaard

De kosten van deze gevorderden training bedragen €50,- per persoon* (normaal €300,-). In totaal is er plek voor 18 deelnemers. Per training geldt een minimum van 9 deelnemers, bij een lager aantal kan er gekozen worden om de training niet door te laten gaan of op een ander moment. 

* Let op: Het bedrag van €50,- is niet restitueerbaar. 

Schrijf je in voor 21 maart 2023

Schrijf je in voor 28 maart 2023

Door wie?

Deze training wordt gegeven door Jon Ruigrok, mede-eigenaar en marketeer van Druktemaker. Jon adviseert en helpt bedrijven, zzp’ers, verenigingen en stichtingen om meer resultaat uit hun communicatie te halen. Ga samen met Jon aan de slag om jouw ervaring op het gebied van online marketing verder uit te breiden! 

Afbeelding1
Persoon op de foto - Géke McNab

Meer informatie? Contact Géke!

Géke McNab is projectleider Toerisme & Recreatie bij Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Heb je een vraag? Neem dan contact met haar op.

Gerelateerd