Energie
Event
30-06-2023
 / 09:00 uur

Waterstofcongres Sail Den Helder 2023

Een uniek inkijkje in het congres ‘Waterstofnetwerk Noord-Holland: strategische schakel in de energietransitie’. Dit congres vond plaats op 30 juni 2023 tijdens de zesde editie van Sail Den Helder.

Waterstofnetwerk Noord-Holland: strategische schakel in de energietransitie

Wanneer: vrijdag 30 juni 2023
Tijd: 09.00 – 12.30 uur
Locatie: Theater de Kampanje, Den Helder

Een uniek inkijkje in het congres ‘Waterstofnetwerk Noord-Holland: strategische schakel in de energietransitie’. Dit congres vond plaats op 30 juni 2023 tijdens de zesde editie van Sail Den Helder. Van 29 juni tot en met 2 juli vonden verschillende Tall Ships en ander varend erfgoed hun weg naar de havenstad tijdens Sail Den Helder 2023. Een spectaculaire setting voor dit waterstofcongres.

Centraal op deze dag stond de bijdrage die de waterstofregio Noord-Holland kan leveren aan de energietransitie en het behalen van de klimaatdoelstellingen. Kom meer te weten over de verschillende projecten in de regio, de samenwerking tussen het Noordzeekanaalgebied en Den Helder en de recent ontvangen Europese Hydrogen Valley-status voor Noord-Holland. Kijk mee met het tweede deel van het congres met onder andere de officiële uitreiking van de toekenning en de paneldiscussies.

Gerelateerd