Toerisme
Event
16-11-2021
 / 09:00 uur

Regiosafari: De Kop

Op deze pagina vind je het volledige programma van Regiosafari: De Kop van Noord-Holland (mét Texel). De regiosafari vindt plaats op dinsdag 16 november.

Datum: dinsdag 16 november 2021 van 9.00 tot 17.00 uur.

Wil je meer informatie over de Regiosafari’s in het algemeen? Lees dan hier verder!

Locatie plenair programma

Theater de Kampanje
Willemsoord 63
1781 AS Den Helder
(gratis parkeren voor de deur)

Ochtendprogramma (09:00-12:00)

 • Inloop
 • Welkom door dagvoorzitter Géke McNab (projectleider Toerisme & Recreatie bij Ontwikkelingsbedrijf NHN) en opening door een wethouder Economie Theo Meskers (Hollands Kroon).
 • Verschillende sprekers nemen je mee in de wereld van het toerisme:
  • Hoe verhoog je de waarde van klantverwachting via reviewplatformen?
   Jan Scheele (Chief Creative Officer Strabico en Chief Meeting Officer van HybrideEvent.nl)
   Van Friesland en Limburg, tot Overijssel, Brabant en Costa Rica; Jan adviseert al jaren talloze ondernemers en overheden in de toeristische sector op het gebied van online marketing. In zijn masterclasses focust hij op de nieuwste mogelijkheden die er zijn, hoe je de meest gemaakte fouten voorkomt en welke praktische tips en apps je gelijk zelf kan gaan inzetten, zonder grote budgetten, met maximaal resultaat.
  • Komt de Texel Academy naar het vaste land?
   Simone Grömminger (Projectleider Texel Academy)
   Sinds oprichting in 2018 is Simone de projectleider van het unieke leerwerk concept Texel Academy, dat voor iedereen is die interesse heeft in een horeca-opleiding en een leven op Texel. Welke verwachtingen hebben zij van hun samenwerkingspartners en wat is het ultieme doel van de Texel Academy?
  • Holland boven Amsterdam: van destinatiemarketing naar destinatiemanagement?
   Roger Davids
   (o.a. bedenker van Visit Wadden en strategisch adviseur bij het merk Fryslân).
   Met een scherp oog voor kansen én de verbinding begeleidt Roger al jaren bedrijven en regio’s in strategische marketing vraagstukken. Toerisme is waardevol voor bewoners en bedrijven in het gebied. Hoe zorgen we samen voor toekomstbestendige banen en versterken we de cultuur- en natuur in de regio? Welke rol heb je als ondernemer, cultuurmaker, ambtenaar of regionale destinatiemarketingorganisatie? Tijdens deze presentatie deelt hij zijn recente ervaringen over destinatiemanagement.
 • Volg tijdens de NHNEXT uitzending het gesprek tussen ondernemers en wethouder. Wat verwachten zij van elkaar?
  • Gespreksleider Monique Ooms
  • Wethouder Economie Theo Meskers
  • Gidus Hopmans van Het Bos Roept! in Slootdorp. Innovator en ontwerper van duurzaam, circulair en biobased kampeerconcept.
  • Walter Bisselink van Beleef het Avontuur Den Helder e.o. Creatieve outdoor- en escaperoom ondernemer. Tevens runt Walter in de voormalige kazerne groepsverblijf De Admiraal. Walter Bisselink is helaas verhinderd voor de NHNEXT livestream. 
  • Marianne Langeveld van Boutique Hotel Texel De Cocksdorp, wat in acht jaar is getransformeerd naar toonaangevend hotel met top concept. Marianne is tevens ambassadeur van Texel Academy.

Ga naar de NHNEXT pagina voor meer informatie over de livestream. 

Middagprogramma (12:00-17:00)

Het middagprogramma, waarin we met de bus langs verschillende locaties zouden gaan, is in verband met verwachte coronamaatregelen helaas gecanceld. 

gerelateerd