NHN
Event
21-03-2023
 / 14:00 uur
 / 21-03-2023

Open dag – dinsdag 21 maart – KBBBD

Op dinsdag 21 maart openen Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en de andere bedrijven in Gebouw C de deuren. We vertellen je graag meer over de verschillende projecten waar we ons mee bezig houden in de regio Noord-Holland Noord.

Kom bij ons langs!

Op dinsdag 21 maart openen Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en de andere bedrijven in Gebouw C de deuren. We vertellen je graag meer over de verschillende projecten waar we ons mee bezig houden in de regio Noord-Holland Noord. Zoals TechValley (een samenwerkingsverband van innovatieve machinebouwers), GO!-NH (het versnellingsprogramma voor ondernemers van provincie Noord-Holland), NHNEXT (het regionale inspiratieplatform, Vitaliteit Verblijfsrecreatie en véél meer. Daarnaast focussen we ons op belangrijke sectoren voor de regio en stimuleren we de regionale samenwerking. Kom langs en ontdek hoe we ondernemers in de regio ondersteunen, welke carrièrekansen we bieden en maak kennis met de andere partijen in Gebouw C!

Innovatie in Gebouw C

Gebouw C is een verzamelplek van innovatieve bedrijven. We delen ons kantoor met Greenport Noord-Holland Noord, New Energy Coalition, LTO Noord en Stivas. En je vindt er ook de kantoren van Fundamental Systems, BlueHeart Energy, Teamwork Technology, YoungResultants, IDEA en Koopman Optima. Door de locatie van Gebouw C, op het terrein van Inholland Alkmaar, wordt er ook veel samengewerkt met studenten en docenten van Inholland Alkmaar. Naast de verschillende kantoren en werkruimten vind je hier ook het Inholland Startup Lab en het Innovatielab (met daarin het Fieldlab TechValley).

We ontvangen je graag op dinsdag 21 maart tussen 14.00 en 17.00 uur in Gebouw C op de Bergerweg 200 in Alkmaar! Meld je vooraf wel even aan, dan weten we dat je komt.

plattegrond nhn

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een initiatief van WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, RPAnhn, de 17 gemeenten in Noord-Holland Noord, ondernemersverenigingen en onderwijsinstellingen.

Gerelateerd