09-02-2024
09:00
ONHN kantoor Alkmaar
gratis

ONHN Pitchworkshop

Speciaal voor mkb ondernemers in Noord-Holland Noord!

ONHN Pitchworkshop - Inschrijving gesloten

ONHN organiseert een pitchworkshop, exclusief en kosteloos voor ondernemers die actief zijn in innovatietrajecten. Deze workshop vindt plaats op vrijdag 9 februari 2024 van 9.00 tot 13.30 uur.

Onder leiding van ervaren experts Geert van Vlijmen en André Knol, duik je diep in de kunst van het overtuigend pitchen. Je leert niet alleen hoe je een onweerstaanbare pitch voorbereidt, maar ook de cruciale details die het verschil maken bij verschillende soorten financiers. Deze interactieve workshop biedt je de tools, technieken en inzichten om je ideeën met vertrouwen te presenteren.

De pitchworkshop is inmiddels volgeboekt, dus aanmelden is niet meer mogelijk! Heb je vragen over jouw pitch, of zoek je naar financiering? Neem dan gerust contact op met Abdellah Ezzerari voor individuele begeleiding. 
Contactpersoon
Persoon op de foto - Abdellah-Ezzerari

Abdellah Ezzerari

Jouw partner in innovatie

Bij ONHN staan we klaar om je te ondersteunen in elke fase van je innovatieve reis. Of je nu net begint of klaar bent om de markt te betreden, wij verbinden je met de juiste mensen en middelen om je doelen te bereiken.