Energie
Event
21-04-2021
 / 13:00 uur
 / 22-04-2021

Offshore Wind Connections 2021

Sinds 2018 werken North Sea Energy Gateway (NSEG) en de Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP) samen met de Engelse regio partijen in de UK, met name: EEEGR en THMA onder de naam SNSEA (Southern North Sea Energy Alliance).

Sinds de Brexit merken we dat er een andere wind waait aan de overkant van de Noordzee. Dat resulteert in een andere energie, waarbij belang wordt gehecht aan samenwerking met het vaste land van Europa. 

Tijdens het event ‘Offshore Wind Connections’ van THMA op 21 en 22 april wordt de website http://snsea-com.stackstaging.com/ gelanceerd. Sprekers bij de lancering zijn de ambassadeurs van beide landen en de vier samenwerkende havengebieden. Dit event wordt voorgezeten door Rene Peters (TNO). Na de lancering worden webinars georganiseerd waar regio’s elkaar beter kunnen leren kennen.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan deze conferentie dan kunt u zich aanmelden tegen een gereduceerd tarief als u zich aanmeld als NSEG member. Aanmelden kan via deze website http://www.offshorewindconnections.com/

gerelateerd