12-02-2024
14:00

NHNEXT NHN Business Awards 2023: Winnaars aan het woord

Winnaars aan het woord

Tijdens deze NHNEXT aflevering zetten we winnaars van de tiende editie van de NHN Business Awards nogmaals in het zonnetje.

De meest inspirerende ondernemers van Noord-Holland Noord

Ook afgelopen jaar vond de verkiezing naar de meest inspirerende ondernemers in Noord-Holland Noord weer plaats. Het was een feestelijke jubileumeditie van de NHN Business Awards in de Cultuurkoepel in Heiloo. Na een uitgebreide selectie bleven er 12 finalisten over, aan de jury de moeilijke taak om deze bedrijven te beoordelen op basis van de criteria en hun finalepitch, om uiteindelijk tot de volgende winnaars te komen:

  • 1e prijs Thema Award Diversiteit & Inclusie: ICT vanaf Morgen
  • 1e prijs MKB Klein: Klepper & Klepper
  • 1e prijs MKB Midden: Avontuur-BlachereNL
  • 1e prijs Grootbedrijf: Egmond Plastic

 

Onder leiding van Esther Zijl (Directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord) zetten we de winnaars op 12 februari 2024 nogmaals in de spotlight. Hoe hebben zij hun deelname aan de NHN Business Awards ervaren? Waar zijn zij sterk in op het gebied van groei en ontwikkeling, financiële gezondheid, medewerkersbeleid, ondernemerschap, regionale betrokkenheid, innovatie en diversiteit en inclusie?

Over NHNEXT

NHNEXT is hét regionale inspiratieplatform voor ondernemend Noord-Holland Noord. Met webinars, (hybride) livestreams, tafelgesprekken, expertinterviews en ondernemersverhalen over actuele en relevante thema’s. Bijvoorbeeld over de energietransitie, circulaire economie, investeren, technologie en innovaties uit de regio.