NHN
Nieuws
24-01-2023
 / 10:30 uur

NHN ondernemersspreekuur

Ben jij ondernemer in Noord-Holland Noord? Kun je wel wat hulp of advies gebruiken in deze uitdagende tijden? Kom langs tijdens het ondernemersspreekuur!

NHN ondernemersspreekuur

Ben jij ondernemer in Noord-Holland Noord en kun je wel wat hulp of advies gebruiken? We helpen je in deze uitdagende tijden graag tijdens ons ‘NHN ondernemersspreekuur‘. Dit spreekuur is speciaal voor ondernemers en organisaties in Noord-Holland Noord. Of je nou een innovatieve en duurzame startup of scale-up bent of mkb, wij denken graag met je mee! 

Is je huidige locatie bijvoorbeeld te klein en wil je uitbreiden of verplaatsen? Loop je tegen problemen met locatie vergunningen aan of wil je je bedrijfslocatie verduurzamen? Heb je hulp nodig bij het op de markt brengen van je duurzame product of dienst of ben je op zoek naar financiering of samenwerkingspartners? Onze collega’s staan kosteloos voor je klaar!

Plan je afspraak in

We nodigen je graag uit bij ons op kantoor op de Bergerweg 200, 1817 MN Alkmaar. We zijn gevestigd in Gebouw C op het terrein van Inholland Alkmaar. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Kies dan voor een online afspraak. 

Plan een afspraak in door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin wat het onderwerp van je afspraak is, dan koppelen wij je aan een van onze collega’s met de juiste expertise. 

Bekijk deze video voor een overzicht van al onze diensten

Blijf op de hoogte van nieuws en events

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, relevante events en andere actuele ontwikkelingen in Noord-Holland Noord? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en/of events.

Gerelateerd