NHN
Event
07-09-2023
 / 16:00 uur

NHN ondernemerscafé

Kom langs bij het NHN ondernemerscafé op 7 september. Ontmoet, leer, spar en verbind met andere ondernemers uit Noord-Holland Noord tijdens de eerste NHN middag-borrel.

Op 7 september vindt de eerste editie van het NHN ondernemerscafé plaats. Elk ondernemerscafé staat in het teken van een ander actueel onderwerp, voor én door ondernemers.

Het thema van deze middag is verduurzamen. Of je al heel ver bent met het verduurzamen van je onderneming of nog aan het begin staat, verduurzamen is nodig. Want alleen samen halen we de duurzaamheidsdoelstellingen. Daarnaast neemt de wetgeving toe, is netcongestie aan de orde van de dag en zijn er energiebesparingsplichten zoals de energie-audit ingesteld. Waar begin je wanneer je wilt verduurzamen, of hoe ga je verder? Bij welke loketten kun je terecht voor ondersteuning? En zijn er subsidies waar je als ondernemer voor in aanmerking kunt komen? Krijg antwoord op deze vragen en ga in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Maak stappen op het gebied van duurzaamheid, laat je inspireren door ondernemersverhalen uit de regio en sluit af met een netwerkborrel met collega-ondernemers. Ontmoet, leer, spar en verbind met andere ondernemers uit Noord-Holland Noord!

Programma

16.00 – 16.10 uur – Inloop
16.10 – 17.00 uur – Verduurzamen – dit moet je weten met Robin Bäcker (Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord) en Frits Meester (Duurzaam Ondernemersloket Westfriesland)
17.00 – 18.00 uur – Netwerkborrel

Locatie

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (in Gebouw C van Inholland Alkmaar)
Bergerweg 200
1817MN Alkmaar

Parkeren is mogelijk op het terrein van Hogeschool Inholland Alkmaar of bij het nabij gelegen P&R Bergemeer (parkeerterrein aan de westkant van Alkmaar tegenover het Rabobankkantoor). De ingang van Gebouw C bevind zich direct aan de rechterkant wanneer je het Inholland terrein oprijdt. Ook is ons kantoor goed bereikbaar met OV vanaf station Alkmaar. 

Duurzaam Ondernemersloket Westfriesland

Het Duurzaam Ondernemersloket Westfriesland ondersteunt, adviseert én ontzorgt ondernemers bij het verduurzamen en uiteindelijk energieneutraal maken van hun bedrijf en hun bedrijfspand. Hierbij gaat het om het besparen op energiekosten, maar ook om het benutten van kansen als het gaat om toekomstbestendige bedrijventerreinen.

Blijf op de hoogte van nieuws en events

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, relevante events en andere actuele ontwikkelingen in Noord-Holland Noord? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en/of events.

Gerelateerd