Innoveren
Nieuws
02-11-2023
 / 20:00 uur
 / 02-11-2023

NHN Business Awards 2023

De NHN Business Awards gaat voor de 10e keer op zoek naar de meest inspirerende ondernemers in de regio Noord-Holland Noord. Op 2 november vindt de finale van de Business Awards plaats. Ken jij of ben jij dé onderneming die voorop loopt op het gebied van groei & ontwikkeling, innovatie, medewerkersbeleid, ondernemerschap en regionale verbondenheid? Nomineren kan tot en met 21 augustus 2023.

Jaarlijks gaan wij op zoek naar de meest inspirerende ondernemers uit de regio NHN. De regio vanaf het Noordzeekanaal (Zaanstreek – Velsen Noord) t/m Texel en het hele gebied daartussen (Den Helder, Purmerend, Hoorn, Bergen etc).

 

Ondernemers kunnen deelnemen in een van de 4 categorieën:
– MKB Klein (0-10 fte)
– MKB Midden (10-50 fte)
– Grootbedrijf (>50 fte)
– Thema Award

De Thema Award gaat jaarlijks naar een andere sector en zal dit jaar gaan naar de sector Diversiteit & Inclusie. Tijdens het Thema Event op 25 september worden ook de 12 finalisten van dit jaar bekend gemaakt. 

Meer informatie en aanmelden voor het gala op 2 november kan via de website van NHN business Awards.

Blijf op de hoogte van nieuws en events

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, relevante events en andere actuele ontwikkelingen in Noord-Holland Noord? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en/of events.

Gerelateerd