Innoveren
Event
24-06-2022

Het tweede deel van de Meetup voor Noord-Hollandse AM / 3D-print bedrijven

Ben jij met je bedrijf of organisatie gevestigd in Noord-Holland? En zou je een project willen starten, aan willen sluiten bij een 3D netwerk of een stap maken rondom industrieel 3D-printen? Of ben je met je bedrijf in Noord-Holland of organisatie al een (grote) speler op het gebied van industrieel 3D-printen? Dan zien we heel graag vrijdag 24 juni aanstaande bij deze Meetup!

Deel 2 Meetup op vrijdag 24 juni 2022

De Provincie Noord-Holland wil de lokale 3D-print industrie een boost geven. Door het funden van projecten, onderzoeksprojecten starten en indienen bij de regio, ministeries en bij de EU. Maar ook consortia te vormen om samen op te trekken en een beter netwerk te maken tussen de Noord-Hollandse bedrijven onderling. De meeste 3D-printbedrijven zitten namelijk in deze regio.

Deel 1 was een algemene kennismaking, waarin de plannen en wensen van de provincie werden uitgelegd. Daarnaast werden de behoeftes en denkrichtingen van de aanwezige 3D-printbedrijven geïnventariseerd.

Bij Deel 2, aankomende vrijdag 24 juni, gaat het na een update om het komen tot concretere voorstellen van gefinancierde projecten waar bedrijven in Noord-Holland onderling willen starten. Deze meetup kan daar een mooie start voor zijn en is onderdeel van de 3D Delta Week. En het is tenslotte vrijdag, dus eindigen we met een goede bierproeverij door De Bierbalie. (0.0 is uiteraard ook aanwezig).

Wanneer: Vrijdag 24 juni 2022 van 15.00 – 16.30 uur
Locatie: Herman van Bolhuis | Oudeweg 91-95 | 2032 CC Haarlem

Programma: 
15.00 uur – start
15.15 uur – Regionale ontwikkelingen 3D-printing / hoe kan de regionale overheid de AM – 3D-printwereld helpen
15.30 uur – Voorstellen voor projectaanvragen EFRO voor AM & Composites, EU aanvragen, haalbaarheidsonderzoeken
16.30 uur – Bierproeverij & bitterballen. 

Gerelateerd