Event
20-03-2023
 / 25-03-2023

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Van maandag 20 tot en met zaterdag 25 maart 2023 openen bedrijven in Noord-Holland Noord massaal weer de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD) 2023. Voor bedrijven de kans om hun deuren te openen voor werkzoekenden en scholieren en studenten een kijkje te geven in het bedrijf en al het moois wat er in onze regio gebeurt.

Meld jouw bedrijf aan!

Van maandag 20 tot en met zaterdag 25 maart 2023 openen bedrijven in Noord-Holland Noord massaal weer de deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD) 2023. Voor bedrijven de kans om hun deuren te openen voor werkzoekenden en scholieren en studenten een kijkje te geven in het bedrijf en al het moois wat er in onze regio gebeurt. Maar ook om familie, vrienden, buren en andere geïnteresseerden met trots het bedrijf te laten zien.

Open je deuren tijdens de KBBBD, meld je hier aan! 
Ben je benieuwd wat er bij andere bedrijven in de regio gebeurt? Meld je dan ook aan als bezoeker! 

Als deelnemend bedrijf word je gekoppeld aan een van de adviseurs van het WerkgeversServicepunt NHN om jouw open dag(en) zo succesvol mogelijk te maken!

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een initiatief van WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, RPAnhn, de 17 gemeenten in Noord-Holland Noord, ondernemersverenigingen en onderwijsinstellingen.

Gerelateerd