Innoveren
Event
13-10-2022
 / 13:00 uur

Het Grootste Werkfestival X NHNEXT 2022 

Innovatie is onmisbaar voor economie, arbeidsmarkt en onderwijs. Welke kansen biedt innovatie voor onze regio? Ontdek het bij Het Grootste Werkfestival X NHNEXT!

Innovatie werkt!

Innovatie is onmisbaar voor economie, arbeidsmarkt en onderwijs. Welke kansen biedt innovatie voor onze regio? Ontdek het bij Het Grootste Werkfestival X NHNEXT!

De succesvolle samenwerking binnen NHNEXT van RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord krijgt een vervolg in hét event over kansen voor de (regionale) arbeidsmarkt, economie en scholing in Noord-Holland Noord: Het Grootste Werkfestival X NHNEXT!

Het thema is Innovatie werkt! Dat laten we deze dag zien en horen. Ontdek meer over de toekomst van werken en verdiep je in thema’s als innovatief personeelsbeleid en open innoveren tijdens de deelsessies.

Ben je ondernemer of werkzaam binnen de overheid of het onderwijs? Kom donderdag 13 oktober (13.00 – 17.00 uur) naar Het Grootste Werkfestival X NHNEXT in het AFAS Stadion in Alkmaar. 

Over Het Grootste Werkfestival X NHNEXT

Het Grootste Werkfestival X NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf NHN, RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) en hun partners. 

Het jaarlijkse Grootste Werkfestival biedt een inkijkje in alle mooie projecten die worden ondernomen voor een werkende arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord. Het regionaal inspiratieplatform NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf NHN in samenwerking met regionale kennispartners. De ontmoeting tussen Het Grootste Werkfestival en NHNEXT laat zien dat samenwerking essentieel is voor een werkende arbeidsmarkt, toekomstbestendig onderwijs en robuuste regionale economie.

Programma

12.30 – 13.00 uur  – Inloop

13.00 – 13.45 uur – Gezamenlijke opening door Esther Zijl, Ben Tap en de wethouder van Alkmaar. Gevolgd door een sessie van Eva de Mol, medeoprichter van CapitalIT een investeerder in technologie startups, die je meeneemt in de toekomst van werken en de veranderingen in de arbeidsmarkt.

14.00 – 14.45 uur – Deelsessies ronde 1. Keuze uit zes verdiepende deelsessies.

15.00 – 15.45 uur – Deelsessies ronde 2. Keuze uit zes verdiepende deelsessies.

16.00 – 17.00 uur – Afsluitende borrel op het netwerkplein

Gerelateerd