Foto van euromuntjes en plantjes
 / 28-02-2024
13:00
METIP - Den Helder
gratis

Financieringsworkshop

METIP financieringsworkshop

Heb je een goed idee en wil je weten hoe je jouw innovatie financieel van de grond krijgt? Tijdens de financieringsworkshop op woensdag 28 februari nemen we je mee in alle financieringsmogelijkheden en subsidies die er zijn om jouw innovatie een stap verder te brengen. 

Samen met PIM Noord-Holland, Rabobank en de Financieringstafel organiseert METIP deze financieringsworkshop speciaal voor innovatieve ondernemers. Krijg deze middag advies van experts over het aanvragen van financiering en antwoord op vragen als welke financieringsmogelijkheden zijn er? Waar let een bank op bij een financieringsaanvraag en wat moet je wel en juist niet doen tijdens zo’n aanvraag? Want naast een goed idee zijn er ook meer criteria van belang bij het overtuigen van je investeerders.

Naast alle informatie over financiering is deze middag ook genoeg ruimte om jouw financieringsvraagstukken voor jouw innovaties neer te leggen en vragen te stellen over jouw innovatie. Dus ben jij benieuwd hoe je financiering krijgt voor jouw innovatieve idee? Laat je informeren en inspireren tijdens deze middag!