Innoveren
Event
07-02-2023
 / 10:00 uur
 / 07-02-2023

Circulair NHN 2023

Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 februari is het weer de Week van de Circulaire Economie. Ben jij ondernemer of duurzame professional in Noord-Holland Noord. Dan is Circulair NHN 2023 op dinsdag 7 februari hét event wat je niet mag missen!

Circulair doorpakken. De toekomst begint nu!

Een toekomstbestendige economie is een economie waarin we zuinig omgaan met onze grondstoffen. Circulair ondernemen is de sleutel tot duurzaam succes voor je bedrijf. Maar welke stappen zet je dan? Hoe blijf je relevant, nu en later? Durf te experimenteren, zegt auteur en ‘Chief Exploration Officer’ Kevin Weijers. Houd rekening met de trends die op ons af gaan komen, stelt trendwatcher Farid Tabarki.

Kevin en Farid zijn keynote spreker tijdens Circulair NHN 2023 op dinsdag 7 februari. Dit inspiratie-event biedt ondernemers en duurzame professionals een afwisselend programma vol inspirerende sprekers en concrete vraagstukken en oplossingen rondom duurzaam ondernemen. Hoe krijg je een circulair initiatief gefinancierd? Wat zijn circulaire mythen? En hoe zorg je ervoor dat circulair ondernemen rendabel is? Aan inhoudelijke tafels gaan (praktijk)experts hierover met elkaar – en met jou – in gesprek.

In gesprek met pioniers
Meld je aan en zorg dat je deze dag aanwezig bent in TAQA Theater de Vest in Alkmaar. Ontmoet in een gezellige en ontspannen setting circulaire pioniers, ervaar welke weg zij bewandeld hebben en ontdek hoe je zelf een verschil kunt maken. De toekomst begint op 7 februari. Met het inspiratie-event Circulair NHN 2023.

Programma
10.15 uur Inloop
10.25 uur Opening door dagvoorzitter
10.35 uur Keynote spreker: Farid Tabarki
11.00 uur Eerste inhoudelijke sessie: Circulaire Mythbusters
12.00 uur Lunch & netwerken
13.15 uur Tweede inhoudelijke sessie: Toekomstbestendige bedrijven investeren in circulair
14.15 uur Meet & greet met tafelgasten
15.00 uur Keynote spreker: Kevin Weijers
15.30 uur Derde inhoudelijke sessie: Verschilmakers aan tafel
16.20 uur Netwerkborrel
17.00 uur Einde event

Circulair NHN 2023 wordt georganiseerd door gemeente Alkmaar, de BUCH-gemeenten, gemeente Hollands-Kroon, gemeente Dijk en Waard, Circulair Westfriesland, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en Provincie Noord-Holland. Aanmelden kan via https://circulair.eventbrite.nl. De inhoudelijke tafelsessies worden ook gestreamd en zijn (terug) te kijken via het regionale inspiratieplatform NHNEXT.

Chris Wever

Wil je meer weten over het inspiratie-event Circulair NHN 2023 of over circulair ondernemen in Noord-Holland Noord? Neem contact op met Chris Wever.

Gerelateerd