Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Invest MRA: Investeren in de regio

8 september 2020, 11:00 tot 12:00

De Metropool Amsterdam en Noord-Holland Noord staan gezamenlijk voor grote opgaven als het gaat om de omslag naar een nieuwe, duurzame economie. Tegelijkertijd bieden deze opgaven enorme kansen voor de regio op het gebied van welvaart, werkgelegenheid en verduurzaming

Tijdens dit webinar gaan Nina Tellegen (executive director Amsterdam Economic Board), Audrey Keukens (voorzitter VNO-NCW West) en Thijs Pennink (directeur Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord) dieper in op de economische en circulaire kansen die Invest-MRA biedt voor de regio. De bijeenkomst wordt  gemodereerd door Simone Schoutens (Innovation & Project manager van duurzame startups). Na de presentaties is er ruimte voor het stellen van vragen en gaan we graag met jou in gesprek.

Wil jij deze sessie bijwonen? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar: invest-mra@amsterdam.nl

De kwartiermaker Invest-MRA bereidt de oprichting van Invest-MRA voor, in opdracht van het bestuurlijk platform Economie van de MRA en in samenwerking met Noord-Holland Noord en de provincie Noord-Holland. Invest-MRA is een werktitel tijdens de fase van oprichting en kan nog veranderen. Doel is om ondersteuning te bieden aan, en te investeren in, innovatieve technieken. Zo bouwen overheid en ondernemers samen aan een duurzame toekomst én een bloeiende economie in de Metropoolregio Amsterdam en Noord-Holland Noord. Heb je een vraag of wil je een informatiepakket  ontvangen, neem dan contact op met het kwartiermakersteam via invest-mra@amsterdam.nl of +31 (0) 20-2101345.

Gegevens

Datum:
8 september 2020
Tijd:
11:00 tot 12:00
Website:
https://amsterdameconomicboard.com/agenda/webinar-invest-mra-investeren-in-de-regio?cookie=1