Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Verkiezingsdebat Holland boven Amsterdam

9 januari 2017, 14:30 tot 16:15

Op 15 maart 2017 gaan we weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. De nationale politiek is belangrijk voor de regio: komt er nu eindelijk een gelijk speelveld tussen de regio’s in Nederland? Kan onze innovatieve agribusiness ook in de toekomst doorontwikkelen en rijden er straks ook nog regelmatig intercitytreinen naar de Randstad en gaat de regio echt profiteren van windenergie op zee?

Regionale vragen waar de landelijke politiek grote invloed op heeft. We mogen van onze regionale Kamerleden verwachten dat zij oog hebben voor het belang van de regio Holland boven Amsterdam.

Wie zijn die Kamerleden en wat voor standpunt nemen zij eigenlijk in? Op 9 januari, voorafgaand aan Hallo2017!, kan tijdens het verkiezingsdebat kennis worden gemaakt en natuurlijk ook worden meegesproken.

De debatleider is Donatello Piras, een scherp en kundig interviewer. Hij presenteerde de televisietalkshow Z in Zaken van RTL-Z en is vaste columnist bij het opinieprogramma Dunk van RTL-Z. Wekelijks begeleidt hij verschillende interviewprogramma’s tijdens live-events binnen het bedrijfsleven en de overheid.

De volgende kandidaat-Kamerleden hebben hun aanwezigheid al toegezegd:

VVD:    Rudmer Heerema
CDA:    Michel Rog
D66:    Steven van Weyenberg
VNL:    Jan Roos

LET OP:
Het verkiezingsdebat vindt plaats voorafgaand aan dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord ‘Hallo 2017’. U kunt zich hiervoor apart aanmelden via: www.hallo2017.nl.

Om u aan te melden voor het Verkiezingsdebat kunt u hieronder uw gegevens invullen:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Gegevens

Datum:
9 januari 2017
Tijd:
14:30 tot 16:15

Organisator

Ontwikkelingsbedrijf NHN

Locatie

AFAS stadion
Alkmaar, + Google Maps