Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Verblijfsrecreatie top Holland boven Amsterdam 2019

5 september 2019, 13:00 tot 17:30

In 2018 hebben de gemeenten in Noord-Holland Noord de Regionale Visie Verblijfsrecreatie Noord-Holland Noord vastgesteld. Momenteel worden de ambities en de opgaven vanuit deze visie vertaald naar een programma vitale verblijfsrecreatie Noord-Holland Noord 2018-2030.

De top is bedoeld voor overheden, brancheorganisaties  en relevante maatschappelijke organisaties, en is erop gericht om de samenwerking op ieder niveau te versterken om zo de vitaliteit van de verblijfsrecreatie in de regio Noord-Holland Noord te verbeteren en de ambitie waar te maken om in 2030 de meest vitale verblijfsregio van Nederland te zijn. Er liggen per gemeente op verschillende domeinen meerdere uitdagingen om deze doelstelling te behalen. Tijdens het plenaire programma zullen wij samen met betrokken partners de lopende acties voor de aanpak van de verblijfsrecreatie in Noord-Holland Noord presenteren.

Een integraal programma wordt opgesteld aan de hand van de vier meest prangende thema’s rond de verblijfsrecreatie nl; Ruimte, Economie, Sociaal/Wonen en Veiligheid. Tijdens de top wordt op een interactieve manier ingegaan op deze vier thema’s. Deze top wordt georganiseerd om te komen tot een regionale programmering en een integrale uitvoering op zowel lokaal, regionaal als provinciaal niveau. De definitieve uitnodiging en het programma ontvangt u voor de zomer.

Meld u aan door onderstaande formulier in te vullen:

 

Bedrijf / organisatie (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Tussenvoegsel

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

 

Gegevens

Datum:
5 september 2019
Tijd:
13:00 tot 17:30

Locatie

van der Valk Hoorn
Westfriese Parkweg 1
Hoorn, 1625 MA
+ Google Maps

Organisator

De Stuurgroep Vitale Verblijfsrecreatie NHN
E-mail:
verblijfsrecreatietop@nhn.nl