Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

North Sea Offshore 2019

6 juni 2019

Op donderdag 6 juni vindt North Sea Offshore (NSO) plaats in Den Helder. Het belooft een levendige en interactieve dag te worden met bedrijfsbezoeken in de ochtend, aansluitend een gezamelijke lunch en een enerverend middagprogramma met interessante sprekers en 300 aanwezigen. North Sea Offshore 2019 vindt plaats in De Kampanje op Willemsoord.

De offshore van morgen is dit jaar het dagthema. Journalist Remco de Boer zal spreken over de energietransitie en tevens als moderator het middagprogramma begeleiden. Remco adviseert, schrijft en spreekt over de energietransitie in de podcast Studio Energie, in Het Financieele Dagblad en bij BNR Nieuwsradio. NAM zal haar visie geven op het aanpassen van bedrijfsvoering van oude fossiele energie naar de nieuwe duurzame energie. Jacoba Bolderheij, Directeur van Port of Den Helder, zal onder andere vertellen over de samenwerking tussen North Sea Energy Gateway en Amsterdam IJmuiden Offshore Ports. And there will be more… Hou de website in de gaten voor alle programma updates!

Ochtendprogramma

Registreer u nu voor één van de informatieve bedrijfsbezoeken aan onder meer Energy & Health Campus(ECN Part of TNO) in Petten. Ook Den Helder Airport, CHC Helikopters en DHSS, de Kustwacht en Directie Materiele Instandhouding Koninklijke Marine openen hun deuren. Alle informatie over het programma van NSO vindt u op de website.

De toegang voor zowel de bedrijfsbezoeken als het middagprogramma is gratis, registratie is vereist (vol = vol). Schrijf u daarom vandaag nog in voor North Sea Offshore.

Tot ziens op NSO 2019!

Gegevens

Datum:
6 juni 2019

Locatie

Theater de Kampanje
Willemsoord
Den Helder,
+ Google Maps