Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Netwerkbijeenkomst rondom Waddenzee voor de Noord-Hollandse ondernemer

1 april 2019, 19:15 tot 21:15

U bent van harte uitgenodigd op de informatie & netwerkbijeenkomst voor ondernemers op maandagavond 1 april. Deze avond wordt georganiseerd door Waddenzee Werelderfgoed, Destinatiemarketingorganisatie Holland Boven Amsterdam en gemeente Hollands Kroon.

Het doel van deze bijeenkomst is om u bij te praten over het programma Vermarkten UNESCO Werelderfgoed Waddenzee, en hoe u daar als ondernemer bij aan kan aanhaken en elkaar te ontmoeten.

Aanleiding

Destinatiemarketingorganisatie Holland Boven Amsterdam, Merk Fryslân en Marketing Groningen hebben van het Waddenfonds en de drie Waddenkustprovincies de opdracht gekregen om het UNESCO Werelderfgoed Waddenzee de komende zes jaren te vermarkten. Enerzijds om duurzaam toerisme te stimuleren, anderzijds ook om met dit project de leefbaarheid van de inwoners en ondernemers in de Waddenregio te vergroten. Er wordt mede door Holland Boven Amsterdam gewerkt aan een stevige, geïntegreerde en overkoepelende marketing die nodig is om de economische kansen te verzilveren.

Het programma bestaat uit verschillende verhaallijnen die de uitzonderlijke waarden, projecten en toeristisch aanbod waddenbreed met elkaar verbinden en goed vermarktbaar maken. Met het oog hierop worden de verhalen via routes toegankelijk gemaakt voor bezoekers.

De Kop van Noord-Holland wordt hier actief in mee genomen. Dit betekent de komende zes jaar veel promotie voor het Waddengebied en daar liggen voor u als ondernemer ook kansen.

Het programma

19.15 inloop
19.30 Start programma met presentatie door Roger Davids, kwartiermaker van het programma Vermarkten UNESCO Werelderfgoed Waddenzee
20.00 Holland Boven Amsterdam, samenwerking in de Kop van Noord-Holland door Marlies Groot, marketeer
20.15 Gemeente Hollands Kroon, hoe gaan we beginnen en hoe blijven we aangehaakt? Door Silke Benjamins en Miranda van Oostrom
20.30 Korte pauze
20.45 Tips & tricks voor product-ontwikkeling & handvatten voor goed gastheerschap door Renate de Backere van de Waddenvereniging
21.15 Netwerkmoment en afsluiting

Datum: Maandagavond 1 april 2019
Locatie: MFA De Ontmoeting, ruimte De Verbinding (bovenverdieping)
Adres: De Verwachting 1, 1761 VM Anna Paulowna

Vragen?

Miranda van Oostrom op 06 41432866 of miranda@bureaumvo.nlof Silke Benjamins, 088 32 15 886 silkebenjamins@hollandskroon.nl

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Miranda en/of Silke (zie mailadressen hierboven). Het wordt een gezellige en informatieve avond met uiteraard een hapje en drankje. We heten u van harte welkom!

Namens Waddenzee Werelderfgoed, Destinatiemarketingorganisatie Holland Boven Amsterdam en gemeente Hollands Kroon

Gegevens

Datum:
1 april 2019
Tijd:
19:15 tot 21:15

Locatie

MFA De Ontmoeting, ruimte De Verbinding (bovenverdieping)
De Verwachting 1
Anna Paulowna,
+ Google Maps