Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass 4: duurzame energieoplossingen

27 januari 2020, 18:00 tot 21:00

Zoek jij naar meer inzichten in jouw rol in de energietransitie? Dan ben je op je plek bij de masterclasses over samenwerken aan duurzame energieoplossingen.

In 5 masterclasses word je meegenomen in de wereld van duurzame energie. Aan de hand van theorie, praktijkcases en discussies leer je de concepten en de potentie van duurzame energieoplossingen (beter) kennen. En leer je hoe je daarin keuzes kunt maken.

Masterclass 4: Financieren van de duurzaamheid

Technische innovaties zijn in een circulaire economie en voor duurzame energieoplossingen een ‘must’. Maar innovatieve startups hebben vaak (te) weinig oog voor de financiering van hun duurzame idee. En dat terwijl de terugverdientijd vaak langer is. Welke (duurzame) verdienmodellen en financieringsmogelijkheden zijn er voor eco-innovaties? Hoe kunnen bedrijven hun idee vertalen naar de voordelen voor de klant en de maatschappij en minder kosten maken in de productie? Dat is het aangrijpingspunt voor financiering. Deze masterclass biedt u deze inzichten aan de hand van best-practices. Je krijgt inzicht in casussen, waar moet je op letten om wat van de grond te krijgen.

Sprekers: Pieter van der Hoeven, associate lector Finance & Accountancy en Haico Halbesma, Teamwork Technology

Meer informatie? Klik hier!

Gegevens

Datum:
27 januari 2020
Tijd:
18:00 tot 21:00

Locatie

Hogeschool Inholland – Gebouw C
Bergerweg 200
Alkmaar,
+ Google Maps