Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Het 3e Datascience college: wie zijn uw medewerkers van morgen?

28 november 2018, 16:30 tot 18:00

Big data & HR: wie werken er in uw organisatie van morgen?

Voor elk bedrijf of organisatie is het tijd om op te letten, leest u op onze site; ongelooflijk is de snelheid waarmee de technologische innovatie zich nu in alle vakgebieden ontwikkelt. Hoe kunt u hier op anticiperen als het om uw medewerkers gaat..?

Voorspellen wie uw medewerkers van morgen zijn: wie wil dit niet? Uw medewerkers bepalen de kwaliteit van uw dienstverlening én vormen een substantieel deel van de kosten. Online databases met CV’s, social media profielen, big data: ze herbergen een schat aan informatie die relevant kunnen zijn in het HR proces. Wat betekent de inzet van People Analytics en wat betekent het voor de huidige rol van HR? En hoe krijg je een beetje grip op deze ogenschijnlijk complexe ontwikkelingen?

Antwoorden krijgt u deze avond van drie inspirerende deskundigen:Sandjai Bhulai (Hoogleraar Business Analytics, Vrije Universiteit), Elmira van den Broek (Onderzoeker Digital Innovation, Vrije Universiteit), Willeke Meijer (People Analytics consultant The Wolfpack Company)

De dagvoorzitter is wederom Marijn Plomp (KIN Research Vrije Universiteit). Wij sluiten af met een hapje en een drankje. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Kijk nu in uw agenda, schrap uw afspraken voor die middag en meld u aan, want u wílt weten wie uw medewerkers van de toekomst zijn.

U kunt zich opgeven voor dit college op woensdag 28 november, inloop vanaf 16.30 uur in de Graham Bell-zaal van De TelefoonCentrale, het huisadres van DSA.

Photo by Franck V. on Unsplash

Gegevens

Datum:
28 november 2018
Tijd:
16:30 tot 18:00

Locatie

De Telefooncentrale Alkmaar
Koelmalaan 350
Alkmaar, 1812 PS
+ Google Maps