Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Familiebedrijven Event

5 april 2018, 13:00 tot 19:00

Graag nodigen we je uit voor het Familiebedrijvenevent 2018 op 5 april in het AFAS Stadion in Alkmaar!

Het event is exclusief voor ondernemers (opvolgers & overdragers) in het familiebedrijf. Dat betekent sparren en kennisdelen, interessante ontmoetingen met andere ondernemers, luisteren naar inspirerende sprekers en nieuwe inzichten krijgen!

Het thema is; Verandering & Innovatie, een must voor de nieuw generatie?! Ontdek hoe je jouw familiebedrijf toekomstproof maakt!

Wat is innovatie? Innovatie wordt vaak geassocieerd met high tech, maar is veel breder dan dat. Op het podium worden een aantal familiebedrijven geïnterviewd over verandering en innovatie door Maarten Bouwhuis (presentator van o.a. het BNR programma “De Opvolgers”). Hoe hebben zij innovatie doorgevoerd? Wat is hun visie op veranderen? Wat doen deze ondernemers structureel anders waardoor zij succesvol zijn? Dit levert ongetwijfeld nieuwe inzichten en inspiratie op om zelf verder te kunnen doorpakken.

Na de podiumgesprekken zijn er inspiratietafels waar je met andere ondernemers aan de slag gaat met concrete business cases.

We sluiten het event af met een boeiende presentatie van Jos Burgers (auteur van diverse managementboeken)! Jos houdt een humoristische spiegel voor! Je krijgt gegarandeerd een andere kijk op jouw business en klanten en gaat met nieuwe inzichten terug naar het bedrijf!

Het event begint om 13.00 uur, zie voor het programma én aanmelding www.familiebedrijvenevent.nl

De aanmeldingen gaan snel, dus zorg dat je erbij bent en meld je vandaag nog aan!

We kijken er naar uit je te ontmoeten op 5 april !

 

 

Gegevens

Datum:
5 april 2018
Tijd:
13:00 tot 19:00

Locatie

AFAS stadion
Alkmaar,