Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

1e college Data Science Alkmaar in 2019

11 april 2019, 16:30 tot 19:00

Where can we begin..?

Big data en kunstmatige intelligentie zijn inmiddels bekende, actuele begrippen. Als ondernemer met ambities wilt u nu wellicht ook stappen maken met de digitale innovatie van uw business model. Maar: waar te beginnen, hoe doet u dat? ‘Where can we begin..?’ is het thema voor de vier (gratis) colleges van Data Science Alkmaar in 2019. Het gaat over: aanpakken. Wilt u ook aan de slag..?

Het 1e college

Ontwikkel een datagedreven business model voor uw organisatie! De colleges van 2019 vormen een logische reeks. Frans Feldberg (Vrije Universiteit Amsterdam) verzorgt de aftrap van het eerste college en zal met concrete handvatten komen hoe u gebruik kunt maken van (big) data en kunstmatige intelligentie om uw business model te innoveren. Roland Wijnen (Business Models Inc.) heeft veel ervaring hiermee en neemt u mee in de ontwikkeling van strategieën en business modellen voor de toekomst. Lieke Danenberg (Create Insights) is dit jaar onze tafeldame die met ons haar frisse kijk op data-ontwikkelingen in NHN deelt. De dagvoorzitter is wederom Marijn Plomp (KIN Research Vrije Universiteit).

College 2 op 25/6: Aan de slag met data mining & machine learning!
College 3 op 24/9: Voorspel de toekomst met big data en AI!
College 4 op 26/11: Hoe manage je digitale innovaties?

Ook workshops in 2019

Data Science Alkmaar organiseert dit jaar met de Vrije Universiteit tevens een viertal workshops, waarvan de thema’s linken aan de thema’s van de colleges. De workshops vormen zo verdiepingsslagen van de colleges. Elke workshop biedt plek voor 20 deelnemers en vinden plaats bij De TelefoonCentrale, het huisadres van DSA. De data en programma’s worden op dit moment ontwikkeld. U kunt zich binnenkort via de site van DSA voor een workshop aanmelden.

Aanmelden college

Meld u zich snel aan voor het 1e college op donderdag 11 april a.s., dat wederom plaatsvindt in de Graham Bell-zaal, bij De TelefoonCentrale in Alkmaar. Voor uw informatie: wij sluiten elk college af met een buffet, dat gelegenheid geeft tot napraten en netwerken. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Meld u op tijd aan, het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling is doorgaans groot.

Kijk op Datasciencealkmaar.nl

Gegevens

Datum:
11 april 2019
Tijd:
16:30 tot 19:00

Locatie

De Telefooncentrale Alkmaar
Koelmalaan 350
Alkmaar, 1812 PS
+ Google Maps