Coronaloket NHN

Het Ontwikkelingsbedrijf is er voor ondernemers. Juist en vooral ook in deze tijd. Naast onze reguliere dienstverlening op het vlak van business development, vestigingslocaties en financiering staan we u graag bij als u acute problemen ervaart met teruglopende afzet, overheidsmaatregelen en personeelsproblemen door teveel of juist te weinig werk.

Heeft u een concrete hulpvraag, geef dit dan aan ons door. We kunnen helaas niet zelf alles oplossen, maar we hebben een groot en divers netwerk in de regio en kunnen daar snel mee schakelen. Mail ons op ondernemersloket@nhn.nl 

Corona-OverbruggingsLening (COL) voor startups, scale-ups en innovatieve mkb-ers

Op 7 april kondigde het Kabinet aan €100 miljoen uit te zullen trekken voor overbruggingskredieten voor startups, scale-ups en innovatieve mkb’ers. Vanaf 29 april kunnen deze bedrijven een aanvraag doen voor een Corona-OverbruggingsLening (COL). Deze regeling is tot stand gekomen in intensieve samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de gezamenlijke ROM’s en TechLeap.nl met ook nauwe betrokkenheid van Invest-NL. NHN maakt deel uit van het COL-team van provincie Noord-Holland.Lees hier me er over de regeling.

 

 

Share This