Nu de Energy & Health Campus volop in ontwikkelings is en er ook op korte termijn meer duidelijkheid zal komen over de nieuwe Pallas Reactor heeft ONHN samen met de duinbedrijven op het EHC besloten om te beginnen met internationale Marketing & Acquistie.

Op 11 Oktober zullen onze collega’s Abdellah Ezzerari (Projectmanager LSH Invest in Holland) & René Zijlstra (Campus Coördinator EHC) de duinbedrijven vergezellen op de grootste nucleaire beurs ter wereld in Barcelona, de EANM.

Het bezoek maakt deel uit van het bredere strategische acquisitieplan. Er gebeurt nu heel veel rondom de sector LSH en ook rondom de EHC campus zoals de Brexit, de komst van EMA naar Amsterdam en de uitspraken van minister Bruins van Ministerie van VWS over de nieuwe Pallas reactor.

Wat gaan we brengen?

We brengen een heldere propositie van de regio North of Amsterdam met het EHC Life Science “hub” van de regio met een bijzondere en nog meer nieuwe faciliteiten zoals de nieuwe R&D faciliteit: “Field-lab”, een nieuw productiecentrum voor nucleaire medicijnen: “Nuclear Health Center”  en natuurlijk de Pallas reactor.

Wat gaan we ophalen?

Natuurlijk is het van belang om de keten te leren kennen en te weten te komen hoe de keten eruit zien en wat de spelers zijn. Dankzij NRG kunnen we op de juiste manier bij veel internationale keten partners geïntroduceerd worden. Deze bedrijven zijn voor ons nog niet gedefinieerd en gekwalificeerd. We zijn momenteel met de voorbereiding bezig en plannen al verschillende afspraken in voor tijdens het bezoek aan de beurs.

Meer weten over het bezoek aan de EANM in Barcelona, de ontwikkelingen op de Energy & Health Campus of in de Life Sciences & Health Sector? Neem dan contact op met Rene Zijlstra, Campus Coördinator EHC of Abdellah Ezzerari, Projectmanager Life Sciences & Health.

Share This