Agri & Food

Noord-Holland Noord is dé verstuin van Noordwest-Europa.

Agri & food: dé verstuin van Noordwest-Europa

Noord-Holland Noord is dé groentetuin van Noordwest-Europa. Vanaf ons land en vanuit onze kassen voeden we de wereld. Groenten, aardappelen, fruit in alle soorten en smaken vinden de weg naar monden en borden in binnen- en buitenland. En ook onze bloemen, bloembollen en zaden reizen de hele wereld over. 

   

Blog

6 succesfactoren voor complexe bedrijfsverplaatsingen

Bedrijfsverplaatsing. Als MKB-ondernemer krijgt u er wellicht ooit een keer mee te maken. Veel bedrijfsverplaatsingen zijn relatief eenvoudig: u zegt het huurcontract van de oude locatie op, u huurt een nieuwe locatie, u bestelt een verhuisbedrijf, allemaal de schouders er onder en de boel draait weer. Hectische tijden, maar u hebt vast voor hetere vuren gestaan. Bij MKB bedrijven met veel bedrijfsmiddelen op de balans betreft het echter een langlopend, intensief en complex proces. Dit blog informeert u over de 6 succesfactoren bij complexe bedrijfsverplaatsingen.

NOORD-HOLLAND NOORD DÉ VERSTUIN VAN NOORDWEST-EUROPA

De verstuin van Nederland – én Europa. Noord-Holland Noord voedt de wereld. Duurzaam, verantwoord telen, zaaien en oogsten met behulp van innovatieve land- en tuinbouw.

Als Noord-Holland Noord staan we internationaal bekend om onze innovatieve landbouw. Wereldwijd raakt men niet uitgepraat over onze moderne oplossingen voor (glas)tuinbouw, het veredelen en vermeerderen van zaden en bollen én de manier waarop wij hier voedsel verwerken. Van deze kennis, ontwikkeld in onze regio, wordt over de hele wereld gretig gebruikgemaakt. Nét als van de slimme, innovatieve energieoplossingen die ondernemers in deze regio ontwikkelen om de sector nog duurzamer te maken. Met kennis en kracht als belangrijkste ingrediënten is Noord-Holland Noord wereldleider in land- en tuinbouw.

Projecten in de agrifood

0 %
Projectresultaten
0
Omzet
0
Aantal banen
0
Geïnvesteerd