Actueel

Noord-Holland Noord onderneemt! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de regio waar we dagelijks werken aan de wereld van morgen. De nieuwste innovaties, ambitieuze plannen, inspirerende ondernemers – Ontwikkelingsbedrijf NHN verbindt, inspireert en deelt.

Grid
Toerisme
Podcast

Hoe ga je om met personeelstekort in de toeristische sector?

In deze podcast van Regiosafari Kop van Noord-Holland hoor je alles over het thema Personeel. We lossen het personeelsprobleem niet op, maar horecaondernemers Evelien van den Bosch en Dave Kleine vertellen wel hoe je op een slimme manier om kan gaan met het personeelstekort.
Recreatiewerkgelegenheidpersoneel
Toerisme
Podcast

Masterclass ‘kosteneffectieve online marketing’

In deze podcast van Regiosafari Kop van Noord-Holland hoor je alles over Online Marketing. Marketeer Jon Ruigrok deelt in zijn masterclass ‘kosteneffectieve online marketing’ een aantal supertips, waarop ondernemers Marbel de Graaf en Niek Hietberg hun praktijkervaringen deelden.
Recreatie
Algemeen
Podcast

Gesprek met Esther Zijl, directeur van Ontwikkelingsbedrijf NHN

Esther Zijl is sinds eind maart directeur van Ontwikkelingsbedrijf NHN (NHN). We spreken met haar over haar eerste maanden bij het bedrijf en haar visie op de toekomst van NHN en de regionale ontwikkelingen.
Innoveren
Podcast

Podcast over energiebesparing en verduurzamen van je bedrijf

Steeds meer ondernemers in de regio Noord-Holland Noord willen hun bedrijf verduurzamen. Maar hoe pak je dat slim aan? Welke maatregelen zijn er en hoe werk je samen op een bedrijventerrein?
Energietransitie
Toerisme
Podcast

De Taskforce Vitale Verblijfsrecreatie stelt zich voor!

In deze podcast gaan Pim Sybesma en Wander Groot (Taskforce Verblijfsrecreatie) in gesprek met Harry Nederpelt, wethouder van gemeente Medemblik en tevens voorzitter van de stuurgroep Vitale Verblijfsrecreatie.
Verblijfsrecreatie
Energie
Podcast

Van wind tot waterstof, de energie van de toekomst!

In deze NHN podcast zijn Jan Willem Langeraar van HYGRO en Piet Warnaar van TNO te gast.
NHN
Podcast

Podcast: Thijs Pennink en Emile Roemer in gesprek

In de nieuwste podcast van ONHN bespreken Thijs Pennink en Emile Roemer de staat van de regio. Hoe staan we ervoor in Noord-Holland Noord? Hoe kijkt een buitenstaander naar onze regio? En hoe kunnen we ons beter profileren naar bijvoorbeeld Den Haag?
Lobby
Energie
Podcast

Maritieme Innovaties in de Kop van Noord-Holland dankzij de Regiodeal

In deze podcast spreken we Jim van der Mee, Partner bij DroneQ Aerial Services en Robin Zeinstra, Bestuurslid Strandzaken, Reddingsbrigade over de samenwerking en ontwikkelingen in het Maritime Drone Initiative in de Kop van Noord-Holland.
Maritime Drone InitiativeRegio Deal
Energie
Podcast

Hét expertisecentrum voor groen gas staat in Noord-Holland Noord

‌In deze podcast vertellen Peter Simões, directeur van InVesta, en Alexandre Zandbergen, Operations Manager van InVesta, alles over de plannen en technologieontwikkelingen die hier plaats vinden. Of het nu gaat om agri-residu, bermgrassen, rioolslib, zeewier, mest of zelfs plastic afval, van al deze grondstoffen kan duurzame energie en brandstof gemaakt worden. Groen gas is een onmisbaar onderdeel in de energietransitie.
EnergietransitieGroen gas
Vestigen
Podcast

Podcast over huisvesting buitenlandse werknemers

In deze podcast zijn Barry Koomen, logistiek manager van Action, en Harry Nederpelt, wethouder gemeente Medemblik, te gast. Zij hebben het met elkaar over de huisvesting van buitenlandse werknemers. Hoe staat het ervoor met de arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord? En hoe speelt huisvesting van buitenlandse werknemers hier een rol in?
Arbeidsmarkt
Vestigen
Podcast

Je bedrijf verduurzamen in onzekere tijden. Doen of niet doen?

Rob Meester is betrokken bij de verduurzaming van bedrijventerrein de Kolk in ’t Zand. Nico Meester is als projectleider betrokken bij de verduurzaming van bedrijventerreinen. Wat komt kijken bij verduurzaming van bedrijventerreinen en hoe gaat dit tijdens een pandemie? Antwoord op deze vragen worden gegeven in deze podcast!
duurzaamheid
Innoveren
Podcast

Podcast over de maakindustrie

Noord-Holland kent een groot aantal innovatieve machinebouwers. Of het nu gaat om high-tech wielbouwmachines, robots of machines voor de verwerking van zaden of fruit: deze bedrijven behoren wereldwijd tot de top in hun nichemarkten. Sinds vorig jaar zijn 10 van deze bedrijven samengekomen in het netwerk TechValley. Hans Keijzer van ZTI en Abdellah Ezzerari van NHN vertellen over de maakindustrie, het belang van samenwerken om te innoveren en welke rol TechValley hierin speelt.
Afbeelding nieuwsbrief PNG

Altijd op de hoogte?

Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, subsidies of ander nieuws? Meld je hieronder aan en mis niets.