Actueel

Noord-Holland Noord onderneemt! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de regio waar we dagelijks werken aan de wereld van morgen. De nieuwste innovaties, ambitieuze plannen, inspirerende ondernemers – Ontwikkelingsbedrijf NHN verbindt, inspireert en deelt.

Innoveren
Event

Workshop Business Innovation Program Food

Op 8 september 2021 starten we met de derde editie van het Business Innovation Program Food. Denk je erover om mee te doen? Ontdek tijdens de introductie workshop op 7 juli 2021 of het programma waarde toevoegt aan jouw bedrijf.
Investeren
Event

Brexit webinar: 6 Maanden Later. Kansen voor Ondernemers in de Nieuwe Situatie

De Brexit is een feit: Het Verenigd Koninkrijk (VK) heeft de Europese Unie (EU) verlaten. Sinds 1 januari gelden er nieuwe regels voor de handel tussen het VK en de EU. Dit brengt veel gevolgen voor met zich mee voor Nederlandse ondernemers. Zowel voor de import als export. Naast de nieuwe restricties en formaliteiten waar jij waarschijnlijk tegenaan bent gelopen, biedt de Brexit ook kansen voor de hele supply chain.
Brexit
Energie
Event

Waterstof webinars

Benieuwd naar de waterstofontwikkelingen die plaatsvinden in de Provincie Noord-Holland? Wij praten u graag bij op 17 en 24 juni van 8.30 – 9.30 uur, met aansluitend 30 min netwerken (optioneel).
WaterstofNorth Sea Energy Gateway
Innoveren
Event

GO!-NH On Stage

Op 24 juni vindt het gratis online netwerkevent GO!-NH On Stage plaats met de top van duurzame ondernemers uit de provincie Noord-Holland!
GO!-NH
Energie
Event

North Sea Offshore 2021

Dit jaar vind de vijfde editie van North Sea Offshore plaats op dinsdag 8 juni 2021 in Den Helder. Deze lustrum editie vindt plaats in samenwerking met de Energy Reinvented Community.
North Sea Offshore
Energie
Event

Offshore Wind Connections 2021

Sinds 2018 werken North Sea Energy Gateway (NSEG) en de Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP) samen met de Engelse regio partijen in de UK, met name: EEEGR en THMA onder de naam SNSEA (Southern North Sea Energy Alliance).
offshore
Innoveren
Event

De transitie naar één nieuwe economie: een circulaire economie

De transitie naar een circulaire economie, iedereen heeft het erover. Ondernemers spelen een cruciale rol in deze transitie én het gaat iedereen aan, want het is urgent, het biedt kansen en alleen gezamenlijk kunnen we slagen. Maar wat gebeurt er eigenlijk – heel praktisch gezien – in de provincie Noord-Holland op weg naar een circulaire economie? Op 15 april nemen we u daarin tijdens het online Circulair Event graag mee. We gaan in gesprek over de randvoorwaarden, zoals financiering, die nodig zijn om de transitie te versnellen. Aan de hand van gesprekken met Noord-Hollandse ondernemers laten we zien wat het betekent om circulair te ondernemen. Ook gaan we in op wat de provincie voor ondernemers kan betekenen.
Circulair
Energie
Event

Helderse Maritime Days in ‘hybride vorm’

Jaarlijks vindt in Europa de European Maritime Day (EMD2021) plaats. Een tweedaagse conferentie voor de maritieme sector, beleidsvormers en beslissers in de Europese lidstaten. Den Helder is gaststad in 2021, maar het evenement vindt in aangepaste, hybride, vorm plaats.
Maritiemoffshore
Energie
Event

Online kenniscafé Blue Hart Energy

Op dinsdag 24 november organiseert TerraTechnica in samenwerking met IDEA een online kenniscafé over Blue Heart Energy.
Energietransitie
Innoveren
Event

Text mining

Bij het derde webinar van Data Science Alkmaar op donderdagmiddag 26 november a.s. staat text mining centraal.
Data scienceWebinar
Energie
Event

Waterstof: hoe en wat?

New Energy Coalition organiseert een webinar! Alles dat je moet weten om waterstofberichtgeving te begrijpen wordt hierin uitgelegd.
WaterstofEnergietransitie