Actueel

Noord-Holland Noord onderneemt! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de regio waar we dagelijks werken aan de wereld van morgen. De nieuwste innovaties, ambitieuze plannen, inspirerende ondernemers – Ontwikkelingsbedrijf NHN verbindt, inspireert en deelt.

Grid
Innoveren
Event

GO!-NH workshop concreet maken van jouw circulaire doelen

In samenwerking met gemeente Alkmaar organiseert GO!-NH een reeks van vier workshops gericht op de circulaire economie. De workshops zijn ook los te volgen.
GO!-NHCirculaire economie
Innoveren
Event

GO!-NH workshop nieuwe businessmodellen

In samenwerking met gemeente Alkmaar organiseert GO!-NH een reeks van vier workshops gericht op de circulaire economie. De workshops zijn ook los te volgen.
GO!-NHCirculaire economie
Innoveren
Nieuws

Record aantal GO!-NH Scale deelnemers gestart

Innovaties om energie in accu’s op te slaan en er waterstof van te maken, een platform voor het huren van je babyuitzet of superslimme AI-oplossingen voor de landbouw: je vindt ze allemaal in de nieuwe editie van GO!-NH Scale!
CirculairGroene energieMKB
Energie
Blog

Wettelijke verplichtingen voor bedrijven om te verduurzamen

Circulaire energie
Arbeidsmarkt
Nieuws

Human Capital Agenda NHN

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het opstellen van een Human Capital Agenda, als onderdeel van de Economische Agenda, voor de regio Noord-Holland Noord.
Energie
Nieuws

Nieuwe Projectleider Verduurzaming bij Ontwikkelingsbedrijf NHN: Maak kennis met Robin Bäcker!

Goed nieuws voor alle ondernemers die zich bezighouden met duurzaamheid en energietransitie in Noord-Holland Noord! Vanaf 15 augustus versterkt Robin Bäcker ons team als Projectleider Duurzame bedrijventerreinen en Energietransitie.
Toerisme
Event

Regiosafari De Kop 2023

Op deze pagina vind je het volledige programma van Regiosafari de Kop 2023. Ontmoet, inspireer en leer van elkaar op woensdag 4 oktober.
RegiosafariToerisme
Toerisme
Event

Regiosafari regio Alkmaar 2023

Op deze pagina vind je het volledige programma van de Regiosafari door regio Alkmaar 2023. Ontmoet, inspireer en leer van elkaar op woensdag 11 oktober.
RegiosafariToerisme
Energie
Nieuws

EFRO-project Fieldlab Waterstof in Agri NHN officieel van start

Het EFRO-project Fieldlab Waterstof in Agri NHN is officieel van start. Greenport Noord-Holland Noord, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en New Energy Coalition realiseren met agrarisch ondernemers en diverse andere betrokkenen een Fieldlab voor toepassing van waterstof in de agrisector. Het Fieldlab Waterstof in Agri moet dé praktijkomgeving zijn waar bedrijven, kennisinstellingen en overheden samenwerken aan waterstoftoepassingen en -infrastructuur.
Energie
Nieuws

Het Centrum voor Verduurzaming Bedrijventerreinen Regio Alkmaar is van start gegaan!

Onder de naam Centrum voor Verduurzaming Bedrijventerreinen (CvVBRA) gaat de regio Alkmaar hard aan de slag met het verduurzamen van haar bedrijventerreinen en andere werklocaties. Het centrum zet zich in om de transitie naar een duurzame economie te versnellen door bedrijventerreinen te helpen verduurzamen en de samenwerking wat dit betreft tussen ondernemers te bevorderen.
Toerisme
Event

Regiosafari Westfriesland 2023

Op deze pagina vind je het volledige programma van Regiosafari Westfriesland 2023. Ontmoet, inspireer en leer van elkaar op woensdag 27 september.
RegiosafariToerisme
Investeren
Event

GEANNULEERD | Financieringsevent – It’s all about the money

EconomieFinanciering
Afbeelding nieuwsbrief PNG

Altijd op de hoogte?

Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, subsidies of ander nieuws? Meld je hieronder aan en mis niets.