Actueel

Noord-Holland Noord onderneemt! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de regio waar we dagelijks werken aan de wereld van morgen. De nieuwste innovaties, ambitieuze plannen, inspirerende ondernemers – Ontwikkelingsbedrijf NHN verbindt, inspireert en deelt.

Grid
Arbeidsmarkt
Nieuws

Human Capital Agenda NHN

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het opstellen van een Human Capital Agenda, als onderdeel van de Economische Agenda, voor de regio Noord-Holland Noord.
Energie
Nieuws

Nieuwe Projectleider Verduurzaming bij Ontwikkelingsbedrijf NHN: Maak kennis met Robin Bäcker!

Goed nieuws voor alle ondernemers die zich bezighouden met duurzaamheid en energietransitie in Noord-Holland Noord! Vanaf 15 augustus versterkt Robin Bäcker ons team als Projectleider Duurzame bedrijventerreinen en Energietransitie.
Toerisme
Event

Regiosafari De Kop 2023

Op deze pagina vind je het volledige programma van Regiosafari de Kop 2023. Ontmoet, inspireer en leer van elkaar op woensdag 4 oktober.
ToerismeRegiosafari
Toerisme
Event

Regiosafari regio Alkmaar 2023

Op deze pagina vind je het volledige programma van de Regiosafari door regio Alkmaar 2023. Ontmoet, inspireer en leer van elkaar op woensdag 11 oktober.
ToerismeRegiosafari
Energie
Nieuws

EFRO-project Fieldlab Waterstof in Agri NHN officieel van start

Het EFRO-project Fieldlab Waterstof in Agri NHN is officieel van start. Greenport Noord-Holland Noord, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en New Energy Coalition realiseren met agrarisch ondernemers en diverse andere betrokkenen een Fieldlab voor toepassing van waterstof in de agrisector. Het Fieldlab Waterstof in Agri moet dé praktijkomgeving zijn waar bedrijven, kennisinstellingen en overheden samenwerken aan waterstoftoepassingen en -infrastructuur.
Energie
Nieuws

Het Centrum voor Verduurzaming Bedrijventerreinen Regio Alkmaar is van start gegaan!

Onder de naam Centrum voor Verduurzaming Bedrijventerreinen (CvVBRA) gaat de regio Alkmaar hard aan de slag met het verduurzamen van haar bedrijventerreinen en andere werklocaties. Het centrum zet zich in om de transitie naar een duurzame economie te versnellen door bedrijventerreinen te helpen verduurzamen en de samenwerking wat dit betreft tussen ondernemers te bevorderen.
Toerisme
Event

Regiosafari Westfriesland 2023

Op deze pagina vind je het volledige programma van Regiosafari Westfriesland 2023. Ontmoet, inspireer en leer van elkaar op woensdag 27 september.
ToerismeRegiosafari
Investeren
Event

GEANNULEERD | Financieringsevent – It’s all about the money

FinancieringEconomie
Energie
Nieuws

Hydrogen Valley Noord-Holland: van waterland naar waterstofland

Nederland klimaatneutraal in 2050. Op weg naar het bereiken van dit ambitieuze doel, zal waterstof een belangrijke bijdrage leveren. Welke rol kan waterstofregio Noord-Holland hierin spelen? Die vraag stond centraal tijdens het waterstofcongres dat Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN) vrijdag 30 juni organiseerde tijdens Sail Den Helder.
WaterstofduurzaamheidDuurzame energie
NHN
Event

NHN ondernemerscafé

Kom langs bij het NHN ondernemerscafé op 7 september. Ontmoet, leer, spar en verbind met andere ondernemers uit Noord-Holland Noord tijdens de eerste NHN middag-borrel.
Innoveren
Nieuws

NHN Business Awards 2023

De NHN Business Awards gaat voor de 10e keer op zoek naar de meest inspirerende ondernemers in de regio Noord-Holland Noord. Op 2 november vindt de finale van de Business Awards plaats. Ken jij of ben jij dé onderneming die voorop loopt op het gebied van groei & ontwikkeling, innovatie, medewerkersbeleid, ondernemerschap en regionale verbondenheid? Nomineren kan tot en met 21 augustus 2023.
NHN Business Awards
Algemeen
Event

Miljoenenontbijt Noord-Holland Noord 2023

Op 20 september 2023 vindt opnieuw het Miljoenenontbijt Noord-Holland Noord plaats. Het thema van dit jaar is Noord-Holland Noord: De tuin van innovatie ‘Samen werken aan een toekomstbestendige regio’
Miljoenenontbijt
Afbeelding nieuwsbrief PNG

Altijd op de hoogte?

Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, subsidies of ander nieuws? Meld je hieronder aan en mis niets.