Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De toekomst begint niet morgen, maar is nú al aan de gang –Let’s meet up!

13 februari 2018, 15:00 tot 18:00

Evenement Navigatie

tt1

Bedrijven en kennisinstellingen uit Noord-Holland Noord staan wereldwijd bekend om de innovatieve oplossingen voor mondiale uitdagingen op het gebied van de energietransitie. TerraTechnica is het verbindende platform voor onderwijs, onderzoek en innovatie in duurzame energietechnologie. Het bundelt de krachten en geeft vorm aan de ambitie van de regio.

 

Op 13 februari 2018 van 15.00 tot 18.00 organiseert TerraTechnica bij Hogeschool Inholland Alkmaar de eerste Meet-Up, waar studenten, docenten en ondernemers elkaar ontmoeten, inspireren en samen aan de slag gaan.

Een uitgelezen kans om meer inzicht te krijgen én geven over de wijze waarop vraagstukken uit het bedrijfsleven kunnen worden ingepast in het huidige onderwijs. Aan de hand van real-life casussen uit het bedrijfsleven gaan we onze krachten bundelen en ideeën, talenten en kennis die we in huis hebben delen.

Het programma wordt afgetrapt door niemand minder dan Ruud Veltenaar, trendwatcher, filosoof, internationaal TEDx-spreker en investeerder van start-ups en high-tech bedrijven. Centraal staan de mega trends en ontwikkelingen die in sneltreinvaart voorbij komen. Ruud geeft nieuwe inzichten, ideeën en feiten om ons voor te bereiden op de toekomst.

Wil je hier bij aanwezig zijn? Houd de website in de gaten: www.terratechnica.nl

 

Gegevens

Datum:
13 februari 2018
Tijd:
15:00 tot 18:00